Derby pražských „S“

stadion před zápasem
Stadion připraven na 297. Derby pražských „S“

V neděli 2.4.2017 jsme byli součástí již 297. zápasu mezi SK Slavia Praha a AC Sparta Praha. Tento tradičný zápas v pražském Edenu sledovalo přes 19 000 fanoušků.

A mohli přihlížet napínávé a strhující atmosféře. Na fanoušcích obou tábotů bylo znát, že se navzájem nemají rádi. Během zápasu byly slyšet nadávky, bouchaly dělobuchy, svítily světlice, hořely a vzduchem létaly sedačky.

Během zápasu proběhla i krásná chorea a oba tábory hnaly svůj tým za vítězstvím. Ale i na hřišti se bylo na co dívat . Do vedení se dostali sparťané, díky Václavu Kadlecovi. Vedení jim těsně před koncem ukradl Milan Škoda, který z penalty srovnal na konečných 1:1.

LED tým Trivas měl starosti někdy kolem 56. minuty, kdy Konaté prorazil jeden z LED panelů. Vše se podařilo ve velice krátkém čase opravit a pro LED tým Trivas mohl zápas dále pokračovat.

 

Při Derby byla spuštěna naše spolupráce s firnou Zásilkovna.cz, nyní Vám nabízíme svoz počítačů a notebooků na opravu z celé České republiky. Stačí svůj počítač odevzdat na jakoukoli pobočku Zásilkovny.

více informací na webu http://pcnefunguje.cz

 

pcnefunguje .cz
pcnefunguje.cz při DERBY pražských „S“

 

 

Ultras Eden choreo
Ultras Eden choreo fanoušků Slavie při utkání Slavia vs. Sparta
Ultrasn eden 2
Ultras Eden choreo vol.2
spolu jsme silnější choreo
Spolu jsme silnější choreo